Jasmina Bucalović, lic. br. 2074

Koji je vaš lični sistem vrednosti? Kakvi su vam finansijski ciljevi? Želite li da radite na sebi? Šta ćete Vi lično da uradite da za sebe da bi dostigli taj sistem vrednosti i ostvarili svoje ciljeve ? Odgovorite na ova pitanja i znaćete – možete li da budete agent u prodaji nekretnina ili ne.

Koji je vaš lični sistem vrednosti?

Cvetković – Roškov agent : Moj lični stav je baziran na građanskom vaspitanju i tradicionalnom sistemu moralnih normi, sa velikom dozom tolerancije i primarnim poverenjem u ljude, ljudsko poštenje i dobrotu. Cenim i poštujem i toga se lično držim da, data reč ima “snagu ugovora”. Porodica mi je na prvom mestu, a odmah potom obaveze i odgovornost koje proizilaze iz posla kojim se bavim.

 

Dušan Ćujić, lic.br. 2930

Kakvi su vam finansijski ciljevi?

CR agent: Finansijski rezultati su prirodna posledica valjano utemeljenog i postavljenog biznisa. Brza, kratkoročna dobit mi nije u fokusu, već pravilno postavljen sistem i organizacija.

Želite li da radite na sebi?

CR agent: Uvek. Rad na sebi je nešto što vam niko ne može oduzeti.

1. Ko jeste za agenta u prometu nekretnina?

Ako pogledate zaposlene, agente naše kompanije, to su profesionalci koji su više od 10 godina stalno zaposleni. To je najbolji dokaz da kod nas rade ljudi rešeni da svoj posao obave kako valja, posvećeni su svakom klijentu, organizovani, uspešni, ali i posle toliko godina spremni na učenje, nova znanja, prilagođavanju novim tehnologijama i promenama na tržištu.

Brankica Gligorijević,lic. br. 467

Bitna je:

• želja da radite samostalno i imate kontrolu nad razvojem svoje karijere
• snažna radna etika i želja da budete uspešni
• odlične komunikacijske veštine i sposobnosti
• licenca za prodaju nekretnina

2. Ko nije za agenta u prometu nekretnina?

Ako niste osoba koja poznaje sebe, ako mislite da ovo može da bude honorarni posao, ako nemate želju za učenjem i uspehom, ako želite fiksnu platu… Najuspešniji i najbogatiji kažu da je jedini put do miliona prodaja i provizija. Osrednji se plaše saznanja da koliko rade – takvi će im biti i rezultati. Najveću grešku u poslu agent može da se napravi sa činjenicom da je radno vreme fleksibilno. Ako je fleksibilno, to ne znači da ćete raditi dva sata dnevno i na osnovu toga očekivati rezultate.

 

3. Pružamo obuku koju niko ne pruža. Kakvu – bez štapa i šargarepe.

Eleonora Galović, lic.br. 822

Šta mi dajemo u obuci?

U današnje vreme okruženi smo raznim vidovima obuka u svim profesijama. Svi su danas treneri za nešto… Akcenat naše obuke – mi nemamo čarobni štapić i agenti nemaju posle obuke utisak “pa dobro, bilo je zanimljivo, možda će mi nešto od ovoga koristiti.” Ne! Nismo orijentisani da se samo ispuni kompanijska norma. Agenti kompanije Cvetković – Roškov imaju striktno odabranu obuku koja se zasniva na najuspešnijim svetskim praksama. Velika svetska imena su direktni saradnici našeg tima. Konkretna i primenjiva znanja i veštine su ono što nije „Štap i šargarepa“…
Svesni smo – mi zavisimo od prodaje naših agenata! Zato se naša obuka zasniva na cilju promene uverenja zaposlenih, da svi oni dostignu lične i finansijske ciljeve, na najbolji način.

4. Mi dajemo konkretno znanje. Koje?

Konkretno znanje je podeljeno u više oblasti. Pre svega to je prava reglulativa, bankarski sistem, građevinarstvo i standardi građenja, tehnike prodaje… Sve su to alati za rad, ali ono što je najkonkretnije i najvažnije je da naši agenti postaju NAJBOLJA VERZIJA SEBE.

 

Goran Piljak, lic.br. 1208

5. Šta je naša produktivnost?

Produktivnost se postiže samo stalnom obukom, učenjem, komunikacijom sa klijentima, kontinuitetom u svim radnjama koje čine posao agenta. Bez toga nema produktivnosti. Motivišemo izlazak iz zone komfora, najopasnijeg neprijatelja svih profesija.

6. Ko treba biti zadovoljan, kompanija ili agent? Zadovoljan agent – uspešna kompanija.

Cvetković – Roškov je kompanija koja već 23 godine uvek na prvo mesto stavlja agenta! Čak i kad se desi neuspeh, mi “grlimo” njihov neuspeh, jer neuspeh je nešto što se dešava na putu do uspeha. Naša vizija i zadatak je da smo kompanija u koju svi žele da uđu, a niko iz nje da izađe!

Budi deo našeg tima. Nauči i ti da uspeš!

 

 

Milica Kovačević, lic.br. 2202

NAUČI DA USPEŠ 2019 je najveće godišnje okupljanje posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti i drugih profesionalaca iz ove oblasti u Jugoistočnoj Evropi. Organizuje ga Klaster nekretnine.

Ove godine se održava četvrti put, u hotelu ZIRA u Beogradu 16-17. aprila i u konferencijskoj sali Beogradskog sajma (hala 4) 17. aprila 2019. godine. Otvaranje stručnog savetovanja je 15. aprila 2019. godine u 14.00 h u Domu Narodne skupštine Republike Srbije u Beogradu.

Poznati međunarodni stručnjaci i predavači u oblasti prometa nekretnina će sa učesnicima ovog savetovanja podeliti svoja bogata znanja i najnovija iskustva tokom radionica i panel diskusija.

Ostavite odgovor