Nauči da uspeš – budi deo pobedničkog tima!

Četvrto stručno savetovanje „Nauči da uspeš“, predstavlja najznačajniji skup posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti u jugoistočnoj Evropi.

Ponosni smo što je u organizaciji našeg udruženja „Klaster nekretnine“ i biće jedan od ključnih događaja 45. Međunarodnog sajma građevnarstva, a održaće se od 15-17. aprila.

Tokom trodnevnog stručnog savetovanja najeminentniji svetski stručnjaci iz SAD, Rusije, Ukrajine, Singapura, BiH, Hrvatske uz domaćine iz Srbije, govoriće o globalnom tržištu nekretnina, najboljim svetskim praksama u prodaji, povećanju produktivnosti, internacionalnoj proceni vrednosti nepokretnosti, sa posebnim akcentom na sigurnosti i primeni najsavremenijih svetskih tehnologija. Ceo koncept je baziran da agenti i menadžeri prodaje, steknu nova, neophodna znanja koja će im pomoći da podignu lestvicu svog poslovanja, te postanu bolji i uspešniji.

Sastav i odaziv govornika i panelisa ukazuje na veliku čast, koja je ukazana nama u Srbiji, činjenicom što nam na ovo savetovanje dolaze:
• Emanuel Kliver, američki kongresmen
• Džon Smabi, predsednik Nacionalne asocijacije Realtora
• Arsen Unanjan, predsednik Ruske gilde Realtora

Svečano otvaranje konferencije „Nauči da uspeš“ je 15. aprila u Domu Narodne skupštine Srbije u 14 sati.
Gala večera održaće se istog dana u Belom dvoru sa početkom u 19.30 časova.
Inostrani govornici podučiće nas na svojim neverovatnim panelima 16.04. u Sali „Akropolis“ u hotelu „Zira“.
Dan kasnije, odmah nakon svečanog otvaranja 45. Međunarodnog sajma građevinarstva, u sali na Sajmu, kreće, već poslovično dan posvećen domaćim temama, Zakonskim okvirima, problemima i izazovima, radionicama sa motivacionim predavanjima, alatima za uspešno i bezgeršno vođenje Zakonom propisanih evidencija, upravljanje vremenom, prezentacijom nekretnina i sopstvenim marketingom na društvenim mrežama.

Nači i ti da uspeš! Budi deo tima najuspešnijih!
Očekujemo najbolje!

Kontakt osoba za prijavu:
g-din Nebojša Ilić
063 366 878
e-mail: klaster.nek@gmail.com

 

Ostavite odgovor